Preskočite na glavni sadržaj

The Garden Festival otplesao svoje peto izdanje

Isplovljavanjem broda Argonatuy prema pješćanoj uvali Sakarun na Dugom otoku jučer je završio jubilarni The Garden Festival. Tisuće su gostiju deset festivalskih dana plesale uz zvukove klupske glazbe izvođaca iz cijeloga svijeta.
vrijeme: 12.07.2010.
mjesto: Malaga, Spain
url: http://www.orchesis-portal.org/cdr
Vodeći boutique Festival u svijetu - zadarski The Garden jucerasnjom, posljednjom ovosezonskom The Garden plovidbom party broda Agonauty završio je svoje desetodnevno glazbeno putovanje te ujedno tako obiljezio I svoj peti rodjendan.. Tisuće gostiju iz Hrvatske, regije i svijeta posljednjih je deset dana plesalo uz zvukove glazbenih atrakcija poput Hercules & Love Affairsa, 2020 Soundsystema, Crazy P-a, Dave Bee-ar, Tristan Da Cunha-a, njujorske klupske atrakcije Horse Meat Disco, DJ-a Stua Pattersona, Grega Wilsona, Normana Jaya, Henrika Schwarza i brojnih drugih.

Ribarsko mjesto Petrčane u kojim se već pet godina održava jedan od naoznatijih svjetskih boutique festivala ostvarilo je u danima festiivala vise od 10.000 noćenja. Impresivne su i brojke vanpansionske potrošnje na zadarskom području za vrijeme trajanja Festivala. Preko 100 akreditiranih domaćih i svjetskih novinara nakon Festivala u svojim će zemljama kroz svoje reportaze i kolumne izvještavati o ljepotama naše zemlje i kulture.

THE GARDEN obitelj najavljuje vruće ljeto na prostoru poluotoka Pinija u Petrčanima i klubu Barbarellas od koji su neka poput atraktivnog festivala Soundwaves i brojni drugi.

PRESS kontakt:
PRiredba Studio za THE GARDEN
Toni Dabinović
T&F: +385 1 4847 071
GSM: +385 91 3434 362
E/m: toni@priredba.hr