Preskočite na glavni sadržaj

Informativni dan "Fondovi Europske unije i kultura"

Ministarstvo kulture u suradnji s Veleposlanstvom Francuske Republike u Republici Hrvatskoj i Francuskim institutom u Zagrebu organizira informativni dan na temu Fondovi Europske unije i kultura. Informativni dan će se održati u srijedu 9. lipnja s početkom u 10 sati u Informativnom centru Europske unije, Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj.
vrijeme: 09.06.2010.
mjesto: Trg žrtava fašizma 6, Zagreb
url: http://www.min-kulture.hr/
Cilj događanja je informiranje sudionika o mogućnostima i izazovima koje pretpristupni i strukturni fondovi pružaju za sektor kulture. Sudjelovanje u natječajima za dodjelu sredstava iz EU pretpristupnih fondova je izazov, posebno za institucije, organizacije, gradove i županije koje se po prvi put susreću s tom mogućnosti.

Sudjelovanjem u tom procesu stječe se iskustvo, znanje i vještine, koje će biti od neprocjenjive važnosti pri korištenju, obujmom puno većih, EU fondova koji će biti na raspolaganju Republici Hrvatskoj nakon pristupanja Europskoj uniji.

Informacije koje možete dobiti u okviru ovog Informativnog dana, posebno tijekom prezentiranja hrvatskih i francuskih iskustava u korištenju pretpristupnih, odnosno strukturnih fondova, zasigurno mogu biti od velike pomoći u nastojanju da i Vi postanete budućim uspješnim korisnikom EU sredstava.

Izlaganje će biti na hrvatskom i francuskom jeziku uz simultani prijevod.

Program