Preskočite na glavni sadržaj

Kidaj od svoje žene – premijera u Dubrovniku

U dubrovačkom Kazalištu Marina Držića održat će se premijera predstave 'Kidaj od svoje žene' u nedjelju, 23. svibnja, s početkom u 20 sati. Autor je Ray Cooney, a predstavu režira Sulejman Kupusović. Scenograf je Marin Gozze, kostimi su rad Jelke Grljević, a za odabir glazbe zaslužna je Paola Dražić Zekić.
vrijeme: 23.05.2010. 20,00
mjesto: Dubrovnik; Kazalište Marina Držića, Pred Dvorom 3
url: http://www.kazaliste-dubrovnik.hr
U predstavi glume: Branimir Vidić Flika kao John Smith, Jasna Jukić kao Mary Smith, Helena Kovačić kao Barbara Smith, Zdeslav Čotić kao Stanley Gardner, Hrvoje Sebastijan kao Bobby Franklin, Edi Jertec kao istražitelj poručnik Porterhouse, Antonio Franić kao istražitelj poručnik Troughton i Davor Erceg kao novinski izvjestitelj.


Radnja predstave: Taksist John Smith vodi dvostruki život. Sa suprugom Mary živi u Wimbledonu, a sa suprugom Barbarom u Streethamu. Uredno je usklađivao smjene, dok jednog dana nije slučajno završio u bolnici. Policija i bolnica pomiješale su dvije njegove adrese. Obje su supruge doznale da je imao nezgodu, ali doznat će i puno više. Kako je situacija dosegla vrhunac i kako je završila za jadnoga Johna pogledajte u urnebesnoj komediji 'Kidaj od svoje žene'.

Zdeslav Čotić novi je glumac Kazališta Marina Držića koji će se u ovoj predstavi po prvi puta predstaviti dubrovačkoj publici.